De andere diensten bevatten

Zout leveren en bijvullen waterontharders

Bent u op zoek naar een partner voor het leveren en bijvullen van zout voor uw waterverzachter of ontkalker, ook gekend als onthardingszout? U kunt hiervoor rekenen op de diensten van Cleanpoint.

Meer informatie

Preventief zout strooien

In opdracht van de syndicus strooien onze teams preventief rond in- en opritten van gebouwen, paden naar de ingang van gebouwen, enz. We gaan hierbij heel grondig te werk, want veiligheid gaat voor alles.

Meer informatie

Verwijderen van grof huisvuil en zwerfvuil

Om sluikstorten in de buurt van uw appartementsgebouw aan te pakken, schakel je best de verantwoordelijken van het gebouw in. Spreek de syndicus van de appartementsblok of de sociale huisvestigingsmaatschappij aan voor het verwijderen van grof huisvuil en zwerfvuil door schoonmaakbedrijf Cleanpoint.

Meer informatie

Verhuishulp

Verhuizen is een complexe aangelegenheid die een vlekkeloze organisatie vergt. Cleanpoint regelt uw verhuis op een vlotte, professionele manier én zonder schade.

Meer informatie

Graveren en plaatsen van naamplaatjes

Naamplaatjes voor op de brievenbussen in uw appartementsgebouw nodig? Of nieuwe bewoners in het gebouw, dus moet er een nieuw naamplaatje zijn? Wij kunnen naamplaatjes graveren en plaatsen.

Meer informatie

Schilderwerken

De schilderwerken kunnen zowel op aanvraag, na brand- of waterschade of na opkuis van nieuwbouw of renovatiewerken.

Meer informatie