Deze dienst bevat

Zout leveren en bijvullen waterontharders

Bent u op zoek naar een partner voor het leveren en bijvullen van zout voor uw waterverzachter of ontkalker, ook gekend als onthardingszout? U kunt hiervoor rekenen op de diensten van Cleanpoint.

Meer informatie

Preventief zout strooien

In opdracht van de syndicus strooien onze teams preventief rond in- en opritten van gebouwen, paden naar de ingang van gebouwen, enz. We gaan hierbij heel grondig te werk, want veiligheid gaat voor alles.

Meer informatie

Sneeuw ruimen

Cleanpoint voorziet de nodige middelen om de overtollige sneeuw te ruimen en uw in-, opritten en toegangen van gebouwen geheel sneeuwvrij te maken. Zo lopen de bewoners van uw gebouw geen enkel risico.

Meer informatie

Verwijderen van grof huisvuil en zwerfvuil

Om sluikstorten in de buurt van uw appartementsgebouw aan te pakken, schakel je best de verantwoordelijken van het gebouw in. Spreek de syndicus van de appartementsblok of de sociale huisvestigingsmaatschappij aan voor het verwijderen van grof huisvuil en zwerfvuil door schoonmaakbedrijf Cleanpoint.

Meer informatie

Verhuishulp

Verhuizen is een complexe aangelegenheid die een vlekkeloze organisatie vergt. Cleanpoint regelt uw verhuis op een vlotte, professionele manier én zonder schade.

Meer informatie

Graveren en plaatsen van naamplaatjes

Naamplaatjes voor op de brievenbussen in uw appartementsgebouw nodig? Of nieuwe bewoners in het gebouw, dus moet er een nieuw naamplaatje zijn? Wij kunnen naamplaatjes graveren en plaatsen.

Meer informatie

Schilderwerken

De schilderwerken kunnen zowel op aanvraag, na brand- of waterschade of na opkuis van nieuwbouw of renovatiewerken.

Meer informatie

Onze andere diensten

Schoonmaak

Alle werkruimtes kunnen door schoonmaakbedrijf Cleanpoint gereinigd en gedesinfecteerd worden. Van eerste opkuis na verbouwing of verhuis tot wekelijks of dagelijks onderhoud. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Meer informatie

Ruitenwasserij

Het regelmatig reinigen van uw ramen zorgt voor een nette uitstraling, het behouden van de glans en het garandeert ook een langere levensduur van uw raamomlijstingen. Vraag vrijblijvend offerte aan op maat.

Meer informatie

Gespecialiseerde schoonmaak

Speciale omstandigheden vragen om speciale maatregelen. Zo ziet Cleanpoint als schoonmaakspecialist erop toe dat u steeds de juiste diensten krijgt. Ontdek hier welke gespecialiseerde schoonmaakdiensten Cleanpoint u kan aanbieden.

Meer informatie

Zonnepanelen reinigen

Gereinigde zonnepanelen zorgen voor een hoger rendement en een langere levensduur. Een slimme keuze dus om uw zonnepanelen regelmatig te laten reinigen. Om eventuele schade en rendementsverlies van uw zonnepanelen te voorkomen zorgt u best periodiek voor een professionele reiniging van uw zonnepanelen. Schakel schoonmaakbedrijf Cleanpoint in.

Meer informatie

Tapijtreiniging

Tapijt in kantoor of bij u thuis die niet goed onderhouden wordt kan een bron van vervuiling en stofophoping zijn. Wat kunnen wij voor u doen ? Van stofzuigen tot borstelen en van droogreiniging tot champoneren, van sproei-extractie tot reiniging op basis van koolzuur.

Meer informatie

PVC en aluminium

Reinigen van rolluiken, dakgoten, gevelbekleding en omlijstingen in PVC of andere kunststoffen.

Meer informatie

Interventies

Meer informatie

Ontmossen van daken

Op elke dakbedekking treed er vroeg of laat mosvorming op. Mos tast de bovenlaag van uw dakbedekking aan en zorgt naar verloop van tijd voor beschadiging van de pannen of leien.

Meer informatie