Deze dienst bevat

Schoonmaak van nieuwbouw bij oplevering

Om de verspreiding van werfvuil te vermijden, is een grondige schoonmaak bij oplevering van nieuwbouw- of renovatiewerken noodzakelijk. Steeds vaker doet u als eigenaar of syndicus daarbij een beroep op een gespecialiseerde schoonmaakpartner als Cleanpoint.

Meer informatie

Schoonmaak na overstroming of brand

Als uw woning of kantoor brand- of waterschade lijdt, is het zaak om de aangerichte schade snel te herstellen en uw gebouw zo vlug mogelijk terug gebruiks- of verhuurklaar te maken. Met zijn speciaal daartoe opgeleide teams pakt Cleanpoint uw schade op een professionele en efficiënte manier aan.

Meer informatie

Schoonmaak voor of na verhuis

Hebben uw vorige huurders wat schade toegebracht en wilt u uw pand terug helemaal klaarzetten voor toekomstige huurders of kopers? Samen met u bekijkt schoonmaakbedrijf Cleanpoint de toestand van uw gebouw en knapt het helemaal op

Meer informatie

Verwijderen van Graffiti

Ongewenste graffiti en tags ontsieren en berokkenen bovendien schade aan uw gebouw. Kan die schade nog worden hersteld? Als specialist op het vlak van schoonmaak en reiniging biedt schoonmaakbedrijf Cleanpoint de gepaste oplossing.

Meer informatie

Glasrenovatie

Zijn uw ramen aangetast door kalkaanslag, krassen of andere vervuiling door verbouwingen, zoutaanslag, uitstootgassen...? Schoonmaakbedrijf Cleanpoint maakt aan de hang de nieuwste technieken en producten uw ramen weer kalk- en krasvrij.

Meer informatie

Reinigen van dak

U kan rekenen op de diensten van schoonmaakbedrijf Cleanpoint voor het reinigen, ontmossen en nabehandelen van uw dak. Ongeacht de hoogte of de bereikbaarheid kunt u op ons rekenen.

Meer informatie

Reinigen van gevel

Het reinigen van uw gevel is aan te raden voor een nettere uitstaling van uw huis of uw gebouw, maar ook voor een langere levensduur van uw gevelstenen. Dankzij een chemische reiniging in combinatie met hogedruk en/of stoom garanderen we propere gevelstenen.

Meer informatie

Onze andere diensten

Schoonmaak

Alle werkruimtes kunnen door schoonmaakbedrijf Cleanpoint gereinigd en gedesinfecteerd worden. Van eerste opkuis na verbouwing of verhuis tot wekelijks of dagelijks onderhoud. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Meer informatie

Ruitenwasserij

Het regelmatig reinigen van uw ramen zorgt voor een nette uitstraling, het behouden van de glans en het garandeert ook een langere levensduur van uw raamomlijstingen. Vraag vrijblijvend offerte aan op maat.

Meer informatie

Support services

Support Services van Cleanpoint garanderen u een grondige aanpak van al uw gebouw specifieke problemen. Ontdek hier al onze ondersteunende diensten.

Meer informatie

Zonnepanelen reinigen

Gereinigde zonnepanelen zorgen voor een hoger rendement en een langere levensduur. Een slimme keuze dus om uw zonnepanelen regelmatig te laten reinigen. Om eventuele schade en rendementsverlies van uw zonnepanelen te voorkomen zorgt u best periodiek voor een professionele reiniging van uw zonnepanelen. Schakel schoonmaakbedrijf Cleanpoint in.

Meer informatie

Tapijtreiniging

Tapijt in kantoor of bij u thuis die niet goed onderhouden wordt kan een bron van vervuiling en stofophoping zijn. Wat kunnen wij voor u doen ? Van stofzuigen tot borstelen en van droogreiniging tot champoneren, van sproei-extractie tot reiniging op basis van koolzuur.

Meer informatie

PVC en aluminium

Reinigen van rolluiken, dakgoten, gevelbekleding en omlijstingen in PVC of andere kunststoffen.

Meer informatie

Interventies

Meer informatie

Ontmossen van daken

Op elke dakbedekking treed er vroeg of laat mosvorming op. Mos tast de bovenlaag van uw dakbedekking aan en zorgt naar verloop van tijd voor beschadiging van de pannen of leien.

Meer informatie