Al onze diensten

Schoonmaak

Alle werkruimtes kunnen door schoonmaakbedrijf Cleanpoint gereinigd en gedesinfecteerd worden. Van eerste opkuis na verbouwing of verhuis tot wekelijks of dagelijks onderhoud. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Meer informatie
Gespecialiseerde schoonmaak

Speciale omstandigheden vragen om speciale maatregelen. Zo ziet Cleanpoint als schoonmaakspecialist erop toe dat u steeds de juiste diensten krijgt. Ontdek hier welke gespecialiseerde schoonmaakdiensten Cleanpoint u kan aanbieden.

Meer informatie
Ruitenwasserij

Het regelmatig reinigen van uw ramen zorgt voor een nette uitstraling, het behouden van de glans en het garandeert ook een langere levensduur van uw raamomlijstingen. Vraag vrijblijvend offerte aan op maat.

Meer informatie
Support services

Support Services van Cleanpoint garanderen u een grondige aanpak van al uw gebouw specifieke problemen. Ontdek hier al onze ondersteunende diensten.

Meer informatie
Zonnepanelen reinigen

Gereinigde zonnepanelen zorgen voor een hoger rendement en een langere levensduur. Een slimme keuze dus om uw zonnepanelen regelmatig te laten reinigen. Om eventuele schade en rendementsverlies van uw zonnepanelen te voorkomen zorgt u best periodiek voor een professionele reiniging van uw zonnepanelen. Schakel schoonmaakbedrijf Cleanpoint in.

Meer informatie